Konsultering
Social Media Management
E-mail
Markedsføring
Content Creation
Google Annoncer
Workshops

Tag med på rejsen og lær at snakke turisme med Speak Tourism – sammen fortæller vi din historie og skaber uforglemmelige oplevelser!

• Optimering af online tilstedeværelse
• Udvikling af høj-kvalitetsturisme tilbud
• Maksimering af destinationers potentiale og synlighed
• Udvikling af innovative og fremtidssikrede produkter
• Konceptudvikling
• Fremme udviklingen af bæredygtighed

Ydelser

Alle ydelser

Konsultering

Læs mere

Social Media Management

Læs mere

Content Creation

Læs mere

E-mail Markedsføring

Læs mere

Google Annoncer

Læs mere

Workshops

Læs mere

360° Foto & Video

Læs mere
Vi har været rigtig glade for Nana – hvor tit kan man lige blære sig med at ens kunder umotiveret kommer og roser ens Facebookside

Daniel Kvistgaard

Douro Food & Wine Bar, Kolding
Nana har været hovedansvarlig for styring af vores Instagram og Facebook side, herunder planlægning af opslag samt beskrivelser hertil.
Herudover har hun været en stor sparring for mig ift. blogger-samarbejder og tekst/opsætning til grafisk materiale til sociale medier.
Nana har haft et godt overblik, været god til at planlægge og ikke mindst til at analysere og give feedback på virksomhedens fremskridt

Matilde Eilersen

Industriel Designer hos House of Interior
Hos Douro har vi været rigtig glade for at bruge Nana til vores SoMe. Hun har stået for vores markedsføring i snart et år og overtog fra vores tidligere bureau, som mildest talt ikke klarede det særlig godt. Nana formåede i den grad at få vendt skuden, og i dag hører for vi ligefrem ros fra vores kunder over vores Facebookside. Alle gode Anbefalinger herfra!

Daniel Kvistgaard

Direktør for Douro Aalborg ApS
Det har været en kæmpe hjælp at have Nana på Made in Tversted Festival. Hun har ikke kun givet os en masse materiale til vores sociale medier med både billeder og film, hun har også fanget vores koncept helt perfekt. Både stemningen og livet på festivalen kommer til udtryk, hvilket også giver vores gæster muligheden for at kigge tilbage på de gode minder. Det har været altafgørende for os at have Nanas hjælp, da vi havde vores debut med festivalen og var meget grønne. En dejlig hjælp og kan varmt anbefales.

Bestyrelsen Made in Tversted

August 2019
Anne og jeg har med hjælp fra Speak Tourism startet EIK op. Vi laver små og store events inden for nærværsvandringer og Hatha yoga – vores målgruppe er både lokale, besøgende og turister, idet vi begge bor i det nordlige Jylland – og er startet i Tversted. Dette gav os en udfordring i at nå målgruppen og at få defineret vores brand.
Nana har guidet og vejledt os til at få den rigtige retning af EIK og været med i opstarten af Facebook siden Eik og helt lavpraktisk i brug heraf. Vi kan varmt anbefale Speak Tourism.

Birgitte Nielsen

Yogainstruktør og medstifter af EIK
Nana har været ansvarlig for LOOP Spaniens markedsføring siden september 2019. Åbningen af det første LOOP Fitness i oktober 2019 har været en stor success takket været Nanas dedikation og hårde arbejde. Hun er en sand specialist i Online Content. Vi er glade for at have dig ombord Nana.
LOOP Logo

Thomas Terp

medstifter LOOP Spain SL & LOOP A/S
Nana Kathrine Jakobsen har formået at lave en helt fantastisk video til Survila Consulting’s facebookside. Nana er altid positiv, kreativ, detaljeorienteret og så har hun altid fokus på at udfylde kundens ønsker. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Nana til at lave min video, og det er bestemt ikke sidste gang at valget falder på hende. Jeg sender de varmeste anbefalinger!

Greta Marija Survila

ejer Survila Consulting
Magasinet “Hola España” takker for et godt og professionelt samarbejde, samt gode, informative og velskrevne artikler i magasinet. Vi vil med glæde fortsætte samarbejdet med Speak Tourism i fremtiden.

Johnny Lundbye

ejer Hola España
Speak Tourism helped us chart our possibilities of using social media to strengthen our lovely village’s profile and reach out to more people, and we are very grateful for the help we have received so far from Nana.

Emil Winther

Board member - Tversted Tourist Association
Det er en fornøjelse at arbejde med Speak Tourism. Bureauet ved hvad de laver og med udgangspunkt i vores ønsker og ideer, har de videreudviklet og forfinet vores projekter. Deres evne til at sætte sig i vores sted har været formidabel og resultaterne af deres arbejde har været ud over al forventning. Jeg vil gerne fremhæve Speak Tourism’s vilje til at løse alle spørgsmål og uforudsete udfordringer, samt Nana’s professionalisme og fremragende person. Jeg elsker at arbejde med hende.

Adela Cristóbal

Ejer og professor Café con Clase
Vi har mærket øget aktivitet på vores SoMe siden vi startede samarbejdet med Nana. Hun er nytænkende og konstruktiv og har på flere måder været et frisk pust og en inspiration. Hun har ikke blot haft positiv indflydelse på, hvordan andre opfatter aktiviteten i vores virksomhed, men også formået, at vi internt er mere bevidste og sætter endnu mere pris på de værdier, der kendetegner vores team. Vi sender en varm anbefaling herfra!

Gitte Jensen

Office & Sales Manager, Mediter Real Estate

Vores Cases

Survila Consulting DK

Survila Consulting DK

Videomarketing

Café con Clase DK

Café con Clase DK

Pagina web & Marketing Online

Bolig i Spanien – Mediter Real Estate

Bolig i Spanien – Mediter Real Estate

Media Coverage

LOOP Fitness España

LOOP Fitness España

Marketing & Branding

EIK Yoga og Nærværsvandring

EIK Yoga og Nærværsvandring

Visual Identity & Social Media

Made in Tversted Festival

Made in Tversted Festival

Mediedækning

Destination Tversted

Destination Tversted

Destinationsudvikling

Læsø Caféen

Læsø Caféen

Konsultering

Laurus

Laurus

Mode

Douro Food & Wine Bar

Douro Food & Wine Bar

Social media management

House Of Interior

House Of Interior

Danske design møbler

Douro Wine Bar & Café

Douro Wine Bar & Café

Social media management

Hola España

Hola España

Experience Spain

Sunrose 7

Sunrose 7

Vi Elsker At Socialisere

Instagram

Følg med Speak Tourism behind the scenes og få et eksklusivt indblik i vores cases og hvad vi arbejder med!

Følg os

LinkedIn

Nysgerrig på vores forretningsmæssige højdepunkter og nyheder? Så connect og følg os på LinkedIn. Vi deler jobopslag, personale præsentationer samt professionelle højdepunkter som f.eks. nye certificeringer, services eller tilbud.

Følg os

Facebook

Vi spotter de nyeste og mest relevante turisme og online markedsførings trends og samler dem ét sted til dig! Gå ikke glip af de nyeste branchenyheder ved at følge vores Facebook side.

Følg os

Om os

Speak Tourism har stort fokus på brugen af content marketing, sociale medier, trends og nudging, hvoraf praksis implementering er i højsædet. Vi har flere års erfaring med administrering af virksomheders online identitet og fortsætter med at levere stærke resultater.
Speak Tourism tror på at fremtidens turisme univers er kreativt, involverende og bygger på tætte relationer og fortællinger. Som mediehus og konsulentbureau, administrerer vi samt yder rådgivning om:

• Optimering af online tilstedeværelse
• Udvikling af høj-kvalitetsturisme tilbud
• Maksimering af destinationers potentiale og synlighed
• Udvikling af innovative og fremtidssikrede produkter
• Konceptudvikling
• Fremme udviklingen af bæredygtighed

Læs mere

Er Du Klar Til En Snak?