E-MAIL MARKETING

Mig! Mig! Send en email til mig! 🙋🏼‍♀️ E-mail marketing med cool features


E-mail marketing med cool features.. hvad betyder det egentligt? Kort sagt, er du på udkig efter en simpel guide til, hvordan man bruger MailChimp eller kommer i gang med email marketing, er denne guide ikke stedet, du skal starte. Er du i stedet på udkig efter sejeste cool features til at jazze dine CTA’er eller effekter op? Led ikke længere!

 

I denne guide deler vi nogle simple og easy peasy tricks til at gøre dine e-mails mere lækre. Ofte, når vi overtager vores kunders email marketing, er de godt i gang med både standard segmentering og de klassiske automatiserede emails. Men, hvor der godt kan skrues lidt op, er på design, sjove features og simpelthen, hvor yummy (og effektive) deres CTA’s er. Derfor, serverer vi her nogle af vores yndlings features med dig! Alle klar-parat til at blive kopieret direkte ind i dit email marketing flow.

Countdown med live timer

 

Med MotionMail kan du hurtigt og nemt sætte en realtids countdown timer op! Ikke mere KUN 3 DAGE TILBAGE! KØB NU… og så når de åbner e-mailen, er der i virkeligheden kun 2 dage? Forvirrede? Yup! Fortvivl ikke! Tast title og sludato ind på din kampagne, vælg design, vælg farver osv. Og gem! Kopier HTML koden og indsæt den i kode-content modulet i f.eks. MailChimp.

Upgrader din e-mail marketing med cool features som denne live countdown timer
Kodning i din e-mail marketing? Bare rolig, tjek disse cool features ud og gør det selv!

Psst. Vil du have modulet centreret? Tilføj < center > i starten af dit HTML tag og slut af med < /center > som vist i eksempel herover. Din tur!

Åhhhh, lad os quizze 💃

 

Fyrebox overraskede mig enormt meget med deres sjove og skønne service: Gratis implementerbare quizzes! Fuldt ud klar til at blive kopieret direkte ind i din e-mail, hvilket giver dig muligheden for at gøre dine e-mails interaktive og sjove! Så, jeg lavede lige en hurtigt eksempel for dig til at se, og som du kan se, kan man altså tilføje forskellige spørgsmål, svarmuligheder og selvfølgelig også lave dit eget design. Du kan også tilføje en belønning til de subscribers, der svarer rigtigt på dine spørgsmål ved f.eks. at tilføje en rabatkode eller eftersende en gratis gave! Helt op til dig! I vores øjne er denne feauture lit 🔥

Quiz i din E-mail marketing? Endnu en cool feature til at gøre dine emails über cool

Opsætningen fungerer på samme måde som med countdown timeren. Den eneste ting du skal gøre lidt anderledes, er at kopiere “iframe src” koden i stedet. Herefter kopiere du den bare ind i dit kode-modul som vanligt.

Lad vær med at kalde mig mit navn hele tiden – Merge tags

 

Jeg er megakæmpe fan af merge tags og elsker selvfølgelig at kunne personalisere min hilsen med det klassiske *|FNAME|* tag, men helt ærligt, please guys… skal vi ikke lige love hinanden, at vi ikke malker dette tag for alt livsglæde? Du vil jo heller ikke kalde mig mit navn i hver anden sætning normalt, vel weirdo?

 

Find et cheat sheet af f.eks. MailChimp (De skulle altså total sponsorere os for denne post), og find alle de seje merge tags du kan bruge!

 

Hvad med at tilføje en afstemning, en CTA, der nudger dine subscriber til at videresende e-mailen med tagget *|FORWARD|*, eller få dem til at opdatere deres profil med ny eller ekstra information (som du senere kan bruge i dit auto e-mail flow) med tagget *|UPDATE_PROFILE|*?

 

Listen er super laaaaang, men afhængigt af dine KPI’er er der mange måder, du på en nem måde kan optimere dine e-mails på.

Det her var nogle af vores favoritter til hvordan du kan lave E-mail marketing med cool features! Go ahead, brug løs af vores tips og del dem med dine fellow marketing geeks. For mere inspiration, læs vores andre blogs her

Tak fordi du læste med!

Join the discussion One Comment

  • Brodie siger:

    Does your website have a contact page? I’m having problems locating it
    but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great website and I look forward
    to seeing it improve over time.

Leave a Reply