- Annoncerede Stillinger -

Der er ingen opslåede stillinger pt.

Uopfordret Ansøgning

Er du overbevist om vi er et godt match for hinanden? Så send os en gerne en email med en uopfordret ansøgning og introducer dig selv. Kreativitet og humor er et plus! Vi besvarer selvfølgelig alle henvendelser.

Er du også vild med turisme, markedsføring, kommunikation og sociale medier? Er du en haj på Instagram eller Facebook nørd? Søger du et sted hvor du kan få lov at bruge teori i praksis? Så kunne en praktikplads hos Speak Tourism måske være noget for dig! Vi tager praktikanter fra 3-6 måneder og sætter en ære i at blive en del af din personlige samt professionelle udvikling. I perioden ser vi dig som medarbejder på lige fod med os andre, og hvis du gør det godt er der gode chancer for at forblive en del af teamet.

Send os en gerne en email med en uopfordret ansøgning og introducer dig selv. Kreativitet og humor er et plus! Vi besvarer selvfølgelig alle henvendelser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktik

- Værd At Vide -

Teamet bag Speak Tourism er en flok passionerede turismenørder og digital nomader. Vi har derfor intet fast kontor, men rejser og arbejder kontinuerligt for at konstant forbedre os. Du skal derfor være selvstændig, fleksibel og åben for at bruge din kreativitet hvorend du befinder dig i verden, hvis du vil med på rejsen.

Kontakt os