360° Foto & Video

Vidste du at seerne i gennemsnit husker 95% af hvad de har set? Men læsere i gennemsnit kun husker 10%? Så hvorfor ikke lade dine besøgende tage på en virtuel tur rundt i din forretning? På blot ca. en time har vi fotograferet hele din butik med vores populære 360* kamera, og på blot et par dage ekstra har vi uploadet billeder til din Google Business side.

Teknikken kender du sikkert fra Google Street View, hvor du navigerer rundt i forskellige gader, men nu kan du også lade dine gæster navigere og opleve din forretning indefra! At have 360 billeder eller video på Google forbedre dine chancer for at blive fundet – Faktisk, er det bevist at en virtual reality tour kan forøge leds med op til 400% da Google belønner virksomheder med 360 content i deres algoritme! Vi viser gerne resultater fra alle vores billeder og videoer som allerede er uploadet til Google, men kan allerede nu sige alt afhængig af din forretnings størrelse og lokation at det er en nem måde at få øget opmærksomhed på! Vi oplever i gennemsnit 50-100 views per dag med vores små virksomheder i større byer – vil du gå glip af det?

360 billeder er for alle brancher. Butikker, restauranter, virksomheder, turistattraktioner, steder med offentlig service, er bare nogle af dem som vil opnå en klar fordel med lækre 360 billeder.
Vores priser starter fra kun 350 kroner (eksklusiv) moms pr. billede, så kontakt os nu for et godt tilbud og skab wow-effekt med 360 billeder!