E-mail Markedsføring

Email markedsføring er en af de mest traditionelle, billige og mest udbredte former for online markedsføring. På trods af at alle hurtigt og nemt kan komme i gang med at udsende e-mails, er det svært at opnå succes uden en klar strategi. Hvis du gerne vil have succesfulde nyhedsbreve sendt ud, opsat en automatiseret kampagne, lægge en strategi, eller få optimeret design og CTA på dine kampagner, men ikke har tiden eller indsigten, så lad os hjælpe!

Vi har flere års erfaring i administrering af nyhedsbreve og vi fremviser gerne tidligere kampagner og resultater, som ligger højt over gennemsnittet, for de brancher vi har arbejdet med.

Vi lægger en skarp strategi for at nå dine forretningsmål, vi kan hjælpe med at indsamle tilmeldinger, vi kan opsætte unikke segmenter og sørge for målrettet markedsføring, vi kan skrive og sende dine nyhedsbreve, og så indsamler og analyserer vi på den feedback vi får efter hver kampagne. På den måde er I sikret flotte nyhedsbreve som klart kommunikerer jeres budskaber, blikfang og skarpe call-to-action knapper som motiverer til køb, samt optimering af jeres markedsføring.

Vi laver email marketing for en lang række kunder og kommer gerne med et bud på hvordan vi kan skabe mersalg for dig! Se grafiske eksempler på nyhedsbreve her: Douro Wine Bar & Café eller her: LOOP Fitness España