• Online Media Strategi
• Social Media Management: Facebook & Instagram
• Brand Ambassadører
• Instagram Shop

Hos House of Interior, har Speak Tourism har været ansvarlig for at udarbejde en Social Media Strategi, samt administreret deres sociale media, for at at optimere og forbedre deres digitale synlighed på Facebook og Instagram. Arbejdet har bestået af Content Planning, redigering af billeder og videoer, konstant analyse af resultater via insights samt kundeservice, i form af besvaring af kommentare og meddeleser på føromtalte sider. Endvidere har vi på Instagram gjort det muligt for HOI at tagge deres produkter og opsætte Instagram Shop via Shopify.
Udover dette har vi i tæt samarbejde med HOI hjulpet med at få igangsat brugen af mikro-influencere på Instagram. Dette har blandt andet inkluderet at finde de mest oplagte ambassadører, fastlægge aftaler, samt optimere og måle effekten af deres kampagner.

Læs mere om Social Media Management her: Social Media Management

Nana har været hovedansvarlig for styring af vores Instagram og Facebook side, herunder planlægning af opslag samt beskrivelser hertil.
Herudover har hun været en stor sparring for mig ift. blogger-samarbejder og tekst/opsætning til grafisk materiale til sociale medier.
Nana har haft et godt overblik, været god til at planlægge og ikke mindst til at analysere og give feedback på virksomhedens fremskridt

Matilde Eilersen, Industriel designer hos House of InteriorJuli 2018