Social Media Management

Social Media Management er mange ting: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, SnapChat, LinkedIn, Tiktoc … hvilke social medier er det klogt at være til stede på, hvorfor og hvordan? Det kan være en jungle at finde ud af, og ikke mindst er der stor fare for at bruge meget tid, energi og penge på at være synlig steder hvor I ikke får nok ud af det. Vi har flere års erfaring i at varetage virksomheders social medier, så lad os tage os af hvad vi brænder for, mens I kan koncentrere jer om det I gør bedst.

Overlad jeres online tilstedeværelse til os og opnå nye højder for hvor langt I kan nå med jeres online markedsføring. Vi sørger for I har et kontinuerligt flow af posts på de relevante social medias, at I når ud til de rigtige målgrupper, at I konstant vokser jeres målgrupper, at jeres posts passer ind til jeres brand identity, at sende nyheder ud som passer til hvad jeres målgrupper vil se, og ikke mindst kreere flot content som effektivt hjælper jer med at nå jeres forretningsmål.

Vi bruger meget tid på at lære jeres virksomhed at kende, og med en fast account manager tilknyttet, vil I opleve det som at have en ekstra medarbejder hos jer som udelukkende sørger for jeres sociale medier. Oftest kommer vi så tæt på at vi bliver en fast sparringspartner i hvad angår produktudvikling og salgsinitiativer – og vi ser samarbejdet som gensidigt – jeres succes er vores succes.

Se tidligere cases her: Portefølje eller send os en email for et uforpligtende tilbud.