Workshops

Er I der hvor I faktisk har okay styr på online markedsføring, men gerne vil have inputs til at optimere jeres processer eller gøre jeres content endnu bedre? Har I brug for ekstern ordstyrer eller koordinator på jeres projekter? Eller vil I gerne sikre alle jeres medarbejdere bliver en del af jeres social media strategi og online gæstehåndtering?

Vores workshops er for jer der selv har blod på tanden til at integrere brugen af social media eller ønsker inputs på jeres kreative processer. Da online markedsføring er en vital del af jeres image, så sørg for at komme godt fra start med alle processerne. Vi tager jer i hånden og lærer jer alt hvad I har behov for at vide for at stå på egne ben.

Se for eksempel hvordan vi har lavet en Social Media strategi inkl. kampagnehjul, story lines, og simpel årshjul for en restaurant her:Læsø Caféen eller bliv inspireret blandt vores andre cases.

Vi har også erfaring i at koordinerer kreative processer til produktudvikling eller stakeholder involvering. Tag endelig fat i os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt.