Konsultering

Er du i gang med konceptudvikling, produktudvikling eller forretningsudvikling? Søger du en sparringspartner, en konsulent eller ekstern ekspert til at understøtte og udvikle turisme initiativer? Så tag fat i os, vi er eksperter indenfor destinations- og turismeudvikling!

Læs mere

Social Media Management

Det kan være en jungle at finde ud af. Og ikke mindst er der stor fare for at bruge meget tid, energi og penge på at være synlig steder hvor I ikke får nok ud af det. Vi har flere års erfaring i at varetage virksomheders social medier. Så lad os tage os af hvad vi brænder for, mens I kan koncentrere jer om det I gør bedst. Se vores portfolio her.

Læs mere

Content Creation

Blogindlæg. Pressemeddelelser. Avisartikler. Magasinhistorier. Turistbrochurer. Reklamer. Bannere… Vi har erfaring med det meste og hjælper dig med at skabe den historie du gerne vil fortælle eller sælge. Med stor erfaring i storytelling elsker vi at dykke ned i den kreative process og finde frem til din unikke fortælling.

Læs mere

E-mail Markedsføring

På trods af at alle hurtigt og nemt kan komme i gang med at udsende e-mails, er det svært at opnå succes uden en klar strategi. Har du ikke tiden, men Vil du gerne have succesfulde nyhedsbreve sendt ud? Opsat en automatiseret kampagne? Have lagt en succesfuld strategi? Eller få optimeret design og CTA på dine kampagner? Så lad os hjælpe!

Læs mere

Google Annoncer

Annoncering på Google kan være en ekstremt effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og dine unikke produkter på. Her kan du nemlig nå ud til dem som allerede viser en interesse i det du sælger. Det tricky er at matche dem på unikke søgetermer og samtidig have fængende annoncer, som får dem til at hoppe ind på din hjemmeside ikke din konkurrents.

Læs mere

Workshops

Vores workshops er for jer der selv har blod på tanden til at integrere brugen af social media eller ønsker inputs på jeres kreative processer. Da online markedsføring er en vital del af jeres image, så sørg for at komme godt fra start med alle processerne. Vi tager jer i hånden og lærer jer alt hvad I har behov for at vide for at stå på egne ben.

Læs mere

360° Foto & Video

Vidste du at seerne i gennemsnit husker 95% af hvad de har set? Men læsere i gennemsnit kun husker 10%? Så hvorfor ikke lade dine besøgende tage på en virtuel tur rundt i din forretning? På blot ca. en time har vi fotograferet hele din butik med vores populære 360* kamera, og på blot et par dage ekstra har vi uploadet billeder til din Google Business side.

Læs mere